Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlam in de pan zorgt voor inzet brandweer

Toegevoegd: 29-08-2022, 23.51 uur
Vlam in de pan zorgt voor inzet brandweer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SEROOSKERKE - De brandweer is maandag bezig geweest met een klein binnenbrandje in Serooskerke. In de woning had een pannetje te lang op het vuur gestaan waardoor rook naar buiten dreef.


De brandweerlieden van de post in Serooskerke werden rond 13.00 uur opgeroepen voor een melding van een brand aan de Torenstraat in Serooskerke. Eenmaal aangekomen op de locatie van de melding, bleek dat een pan te lang op het vuur had gestaan. Daardoor ontstond er rookontwikkeling in de woning.

De bluslieden zorgden ervoor dat het huis goed geventileerd werd waardoor de rook kon ontsnappen. Ook voerden de medewerkers van de brandweer metingen uit om er zeker van te zijn dat dat er geen koolmonoxide in de woning aanwezig was. Verder ontfermden de brandweervrijwilligers zich over de bewoner door eerste hulp te verlenen. Na ongeeer een kwartier konden de hulpverleners terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren