Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Persoon raakt met auto te water bij Retranchement

Toegevoegd: 30-08-2022, 04.06 uur - Update: 30-08-2022, 11.53 uur
Het bergingsbedrijf kon de auto nog niet takelen.
Het bergingsbedrijf kon de auto nog niet takelen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

RETRANCHEMENT - Een automobiliste is in de nacht van maandag op dinsdag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeluk bij Retranchement. De bestuurder belandde bij de Zeeuws-Vlaamse plaats met haar voertuig in het water.


Het ongeluk gebeurde rond 02.30 uur op de Kanaalweg bij Retranchement. De hulpdiensten kregen op dat moment een alarmering dat er daar een auto in het water zou liggen. Meerdere voertuigen van de brandweer gingen ter plaatse om assistentie te bieden. Ook werd het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM-post in Cadzand opgeroepen.

Uiteindelijk bleek dat er tussen Sluissche Veer en Fort Berchem een auto van de weg was geraakt. De 33-jarige bestuurster kon zelfstandig uit het voertuig raken en was op het dak geklommen. Uiteindelijk werd ze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Rond 03.30 uur konden de eenheden van de brandweer terugkeren naar de kazernes. De auto kon door het gebrekkige licht en de positie niet direct geborgen worden. Het voertuig zal op een later tijdstip uit het water getakeld worden.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren