Weerbericht:
Af en toe regen, in Zuid-Limburg mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten houden man aan die met keukenmes op straat liep

Toegevoegd: 30-08-2022, 11.48 uur
Agenten houden man aan die met keukenmes op straat liep
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De politie heeft maandag 29 augustus een 75-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden voor wapenbezit. Volgens getuigen liep de man met een mes rond.


Agenten kregen rond 14.25 uur de melding dat op de Karolingenbaan in Oost-Souburg een man met een mes zou staan te zwaaien. Daarna zou de man bij een bushalte gaan zitten waar de agenten troffen hem uiteindelijk ook aantroffen. Hij is aangehouden op verdenking van wapenbezit.

Het keukenmes is door de politie in beslag genomen. De agenten hebben verder getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte is na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het is niet bekend wat er in het vervolg nog met de man gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes en datjes (30-8-2022 om 16:03)
@ Henky ik moest ook 3x lezen, dacht misschien typfoutje En idd wie weet was ie op oorlogspad. Wie zal kunnen vertellen in deze tijd eejj
Peter Quest (30-8-2022 om 14:55)
Henky, Misschien ging die wel wortelen snijden?
Panky (30-8-2022 om 13:13)
Niet alles is op oorlogspad mischien even verder denken dat dementie en zelfs de ziekte korsakof toeneemt. Dementie bij ouderen helaas herkent het niet iedereen het deze ziekte neemt ontzettend toe bij ouderen. Er word ook amper ongekeken naar anderen het enigste wat men doet is aan zichzelf denken en vinden zich nog sociaal ook.
Henky (30-8-2022 om 12:54)
Dit kan je toch niet verzinnen 75 jaar en misschien nog op oorlogspad hij heeft wel ballen
Cookie-instellingen beheren