Weerbericht:
Plaatselijk buien. Morgen nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Agenten houden man aan die met keukenmes op straat liep

Toegevoegd: 30-08-2022, 11.48 uur
Agenten houden man aan die met keukenmes op straat liep
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De politie heeft maandag 29 augustus een 75-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden voor wapenbezit. Volgens getuigen liep de man met een mes rond.


Agenten kregen rond 14.25 uur de melding dat op de Karolingenbaan in Oost-Souburg een man met een mes zou staan te zwaaien. Daarna zou de man bij een bushalte gaan zitten waar de agenten troffen hem uiteindelijk ook aantroffen. Hij is aangehouden op verdenking van wapenbezit.

Het keukenmes is door de politie in beslag genomen. De agenten hebben verder getuigenverklaringen opgenomen. De verdachte is na verhoor weer in vrijheid gesteld. Het is niet bekend wat er in het vervolg nog met de man gaat gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (1-9-2022 om 13:10)
misschien eerst eens kijken naar de ''achtergrond'' net zoals Panky hier zegt kan het beginnende dementie zijn of wat anders .wel goed dat de politie deze man ''geholpen'' heeft voor zover het in hun mogelijkheid lag .want instanties geven tegenwoordig vlug niet thuis mede door bezuinigingen enz .dit is dus het ''rijke'' Nederland waar steeds meer mensen aan hun lot worden overgelaten .een grote schande
Nelie (1-9-2022 om 10:01)
Wat een totaal respectloze opmerkingen!! Ook zoveel praats als het je eigen vader/opa is? Het geeft wel aan hoe men tegenwoordig tegen ouderen aankijkt. En Panky ik sluit me bij je aan.
R (31-8-2022 om 13:50)
Rambo
Seb (31-8-2022 om 12:18)
Loop zo vaak met een aardappelschil mesje voor op de stoep, is toch niet verboden ?
Johan (31-8-2022 om 10:08)
Wilde hij soms met de bus naar zijn kookclubje voor senioren?
Ik (31-8-2022 om 07:56)
Hij heeft misschien veel last van hondengeblaf. Er komen daar veel honden om te spelen.
Cookie-instellingen beheren