Weerbericht:
Eerst zon, later bewolkt en vanavond regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie rolt hennepkwekerij in ‘S-Gravenpolder op

Toegevoegd: 30-08-2022, 12.20 uur
De politie ontdekte de hennepkwekerij in een woning.
De politie ontdekte de hennepkwekerij in een woning.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

'S-GRAVENPOLDER - De politie heeft dinsdagochtend een inval gedaan in een woning in ‘S-Gravenpolder. In het huis werd een hennepkwekerij aangetroffen met meerdere ruimtes. In totaal stonden er 315 planten in het pand.


De politie kwam de kwekerij op het spoor en besloot dinsdag 30 augustus in ochtend een inval te doen. In de woning werd stroom illegaal verkregen waardoor er, volgens de politie, een groot brandgevaar aanwezig was. In het pand werd niemand aangetroffen maar de huurder door de politie uitgenodigd voor verhoor.

Buitenom het feit dat er verdenkingen zijn van het vervaardigen van softdrugs en stelen van stroom. Zal de verdachte een afrekening ontvangen van de netbeheerder. Zij kunnen terugrekenen hoeveel elektriciteit er is gestolen. De politie laat weten dat de woning vermoedelijk enkele maanden gesloten zal worden door de burgemeester.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (31-8-2022 om 07:56)
Zonde die planten!
Cookie-instellingen beheren