Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Mogelijke brand in Tholen blijkt gerookte vis te zijn

Toegevoegd: 30-08-2022, 12.48 uur
De hulpdiensten merkten al gauw op dat het loos alarm betrof.
De hulpdiensten merkten al gauw op dat het loos alarm betrof.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Remi Mesu

THOLEN - De brandweer en politie zijn maandagavond uitgerukt voor een melding van een mogelijke brandin Tholen. Eenmaal ter plaatse bleek het niet om een brand te gaan maar om rookontwikkeling die uit een viszaak kwam.


De brandweer werd rond 22.10 uur gealarmeerd nadat verontruste voorbijgangers alarm hadden geslagen bij de meldkamer. Zij zagen rook uit de viszaak aan de Stevinweg in Tholen komen en vertrouwden de situatie niet. Toen de hulpdiensten arriveerden op de locatie, bleek het al snel te gaan om rookontwikkeling afkomstig van het roken van vis.

Volgens 112Markiezaten is de brandweer in het verleden al diverse vaker uitgerukt voor een soortgelijke rookontwikkeling. Na een korte verkenning rondom het pand kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (30-8-2022 om 15:03)
Hopelijk hebben de hulpverleners van de eigenaar van de viszaak wel een lekker gerookt visje of een harinkie ( met of zonder uitjes ) gekregen ? ;-)
Cookie-instellingen beheren