Weerbericht:
Buien, mogelijk met natte sneeuw. In de nacht naar vrijdag mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Uitgebroken paarden belanden in de sloot na kettingbotsing

Toegevoegd: 31-08-2022, 17.58 uur - Update: 31-08-2022, 18.58 uur
Door: Remi Mesu

KERKWERVE - Drie voertuigen zijn woensdag bij Kerkwerve op elkaar gebotst. Dat gebeurde nadat meerdere paarden waren ontsnapt en langs de weg liepen.


Het ongeluk gebeurde rond 16.30 uur op de Heuvelsweg bij Kerkwerve. Vier paarden waren daar uit de wei gebroken. Volgens een getuige ontstond het ongeluk toen de eigenaar van de dieren de weg afzette zodat de paarden terug konden keren. Daardoor raakten een personenauto, een vrachtwagen en een bestelbus betrokken bij een kettingbotsing. De paarden schrokken daarvan waardoor twee van de dieren in een naastgelegen sloot sprongen.

Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. Die werd uiteindelijk ter controle per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee van de paarden kwamen vast te zitten in een naastgelegen sloot. De brandweer moest eraan te pas komen om samen met omstanders de dieren te bevrijden. Uiteindelijk stonden de paarden weer veilig op het droge.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren