Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Gasleiding raakt lek tijdens drainagewerkzaamheden

Toegevoegd: 01-09-2022, 00.39 uur
Gasleiding raakt lek tijdens drainagewerkzaamheden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OUD-VOSSEMEER - De brandweer is woensdag uitgerukt voor een gaslekkage in een akker bij Oud-Vossemeer. De leiding was lek geraakt tijdens werkzaamheden aan het drainagesysteem.


Het incident gebeurde woensdagochtend rond 08.10 uur op een akker aan de Hollaereweg in Oud-Vossemeer. Eenmaal ter plaatse zagen de medewerkers van de brandweer dat de lekkage tijdens werkzaamheden aan het drainagesysteen was ontstaan.

Om het lek te bereiken moesten de bluslieden met de brandweerwagen de akker oprijden. Omdat het al voor geruime droog is geweest konden de medewerkers van de brandweer dat makkelijk doen. Eenmaal bij de lekkende leiding aangekomen voerden de vrijwilligers van de post in Oud-Vossemeer samen met de bluslieden uit Sint Philipsland metingen uit. Daaruit bleek dat er geen gevaar heerste. Toen de situatie was overgedragen aan de netbeheerder, konden de bluslieden terugkeren naar de kazernes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren