Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beginnend bestuurder botst onder invloed tegen geparkeerde auto

Toegevoegd: 01-09-2022, 08.39 uur
Beginnend bestuurder botst onder invloed tegen geparkeerde auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - Het rijbewijs van een beginnend bestuurder is woensdagavond door de politie ingevorderd in Krabbendijke. De man botste met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 22.30 uur in de Johan Willem Frisostraat in Krabbendijke. De beginnend bestuurder reed daar op zijn scooter toen hij tegen een geparkeerde auto botste. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse om hulp te bieden bij het incident.

Volgens de politie was de scooterrijder niet gewond geraakt tijdens het ongeluk. Wel zou hij teveel hebben gedronken. Uit een blaastest bleek dat hij 940 Ugl blies. Ver boven de toegestane limiet van 88 Ugl voor een beginnend bestuurder. Daarop werd het rijbewijs van de scooterrijder ingevorderd. Hij kan daarnaast een proces-verbaal op de deurmat verwachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (1-9-2022 om 13:03)
en weer een met teveel drank op .het word weer steeds erger
Michel (1-9-2022 om 12:42)
Alles invorderen en voorlopig niet meer teruggeven. Daarna in zijn geheel examen over laten doen. En een proeftijd van 5 jaar opleggen
Sonja (1-9-2022 om 12:24)
wat een opmerking van die Johan, dus het is dan begrijpelijk dat je met een nieuw rijbewijs 940 Ugl blaast, wordt maar eens wakker, je zal zo'n figuur maar tegenkomen!
Johan (1-9-2022 om 10:54)
Van een beginner mag je ook niet al teveel verwachten hè. Hij is tenslotte nog geen gevorderde.
Cookie-instellingen beheren