Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 382 km

Politie bekeurt Walcherse overlastgevers

Toegevoegd: 01-09-2022, 08.45 uur
Politie bekeurt Walcherse overlastgevers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdag tijdens een controle verschillende overlastgevende personen op Walcheren bekeurd. Dat laten de agenten weten via hun Facebookpagina. De actie werd zowel opvallend als onopvallend uitgevoerd.


De agenten van het basisteam Walcheren laten via hun Facebookpagina weten dat de actie in samenwerking met verschillende lokale ondernemers plaatsvond. De agenten volgden de betreffende overlastgevers zowel opvallende als onopvallend waarna zij werden aangesproken.

Volgens de politie kon er door de samenwerking snel gereageerd worden op de verschillende situaties. Zo bekeurden de agenten onder meer iemand die zonder juist rijbewijs reed, een persoon voor openbaar dronkenschap en iemand die softdrugs bij zich droeg.

Verder deelden de dienders ook een prent uit aan een bestuurder wiens scooter harder kon rijden dan de toegestane constructiesnelheid. Een andere weggebruiker werd bekeurd toen die met een brommer door een voetgangersgebied wilde rijden terwijl andere bestuurders werden beboet voor het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden en het overschrijden van een puntstuk.

Ook troffen de agenten een gestolen scooter aan. De dienders kregen daarbij al snel een verdachte in beeld. Hij zal zich later moeten verantwoorden tijdens een verhoor. De politie is tevreden met het verloop van de actie. Zo laten de agenten via Facebook weten dat een dergelijke inzet vaker nodig zal zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (2-9-2022 om 07:35)
Blij dat deze acties van de grond komen, het is al jaren een zooitje hier op walcheren. Flink aanpakken die aso's!
Peter (1-9-2022 om 18:43)
Super gedaan van de Agenten , en flink aan pakken de jongen respect kenen de jongen niet .
frank (1-9-2022 om 16:00)
ook Oost-souburg vooral Irenestraat en Nagelenburgsingel is het racen en maar gassen op /met brommers, vuurwerk afsteken, gillen krijsende jongeren. Mensen kunnen niet meer in hun tuin zitten
Michel (1-9-2022 om 12:45)
Goede actie van de Agenten. Moet meer plaats vinden
Jac (1-9-2022 om 12:40)
Heel goed, nu doorpakken....... Moeten ze s'avonds eens een poosje in de Scheldestraat(Vlissingen) gaan staan, kunnen ze wat "race auto's" van de weg halen.
Joop Droge (1-9-2022 om 12:02)
Prima aktie, als het even kan, dan ook die idioten met knallende auto’ s van de weg halen.
Cookie-instellingen beheren