Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweerlieden halen losliggende bakstenen weg in Oostburg

Toegevoegd: 02-09-2022, 16.13 uur
Met behulp van de hoogwerker zijn de bakstenen weggehaald.
Met behulp van de hoogwerker zijn de bakstenen weggehaald.
© Foto: brandweer Stampershoek
Door: Eugène Harthoorn

OOSTBURG - Brandweerlieden van brandweerpost Stampershoek hebben vanmorgen in het centrum van Oostburg een schoorsteen veiliggesteld.


De brandweerlieden werden omstreeks 10.30 uur opgeroepen om naar de Markt in Oostburg te komen. Op een gebouw stond een schoorsteen waarop diverse bakstenen los lagen. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie.

Met behulp van een hoogwerker zijn de bakstenen weggehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Belastingbetaler (2-9-2022 om 22:48)
Dat de brandweer hier tijd en energie aan verspilt op kosten van de belastingbetaler is ronduit schandalig. Bakstenen van een schoorsteen liggen niet van vandaag op morgen ineens los. Een pandeigenaar is verplicht zijn eigendom in een redelijke staat van onderhoud te houden, daar valt een schoorsteen ook onder. Mag hopen dat hij/zij voor deze aktie van de brandweer ook zo sportief is om de rekening hiervoor op te pakken.
Cookie-instellingen beheren