Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na veroorzaken van ongevallen in Grijpskerke

Toegevoegd: 03-09-2022, 02.27 uur
Door: Eugène Harthoorn

GRIJPSKERKE - Een bestuurder van een Volvo is vanavond aangehouden nadat hij in de omgeving van Grijpskerke twee ongevallen had veroorzaakt. Zijn auto raakte total loss bij het laatste ongeval.


De hulpdiensten werden omstreeks 00.15 uur opgeroepen voor het ongeval aan de Oostkapelseweg bij Grijpskerke. Ter plaatse aangekomen, troffen de agenten een zwaar beschadigde auto aan in de sloot. De automobilist kwam vanuit de richting van de Oostkapelle en nam een flauwe bocht te krap. Hierdoor belandde hij op het fietspad, waar hij twee palen uit de grond reed. Vervolgens is de auto rakelings tussen twee borden door gereden en in de sloot beland. De bestuurder was in geen velden of wegen te vinden.

Na enig speurwerk bleek dat de bestuurder op een camping in de omgeving van het incident zich bevond. Op deze camping had de man, volgens de politie, een slagboom kapot gereden. Omdat de man bij beide incidenten de plaats van het ongeval had verlaten, is hij aangehouden. Voor de berging van het voertuig waren twee bergingsvoertuigen van Kuzee nodig. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vollenhove (4-9-2022 om 14:02)
He Boer wil je oud Gastel er buiten laten voor respect van de nabestaanden,en van het geen jij aanhaalt is nog steeds geen uitspraak gedaan wat er gebeurt is iig geen hoge snelheid en drank,de Volvo rijder zit waarschijnlijk over vier weken een beetje lacherig te doen,de vrachtwagen chauffeur zal heel erg lang ook slachtoffer zijn en mentale hulp nodig hebben,dit zijn zaken waar menigeen levenslang last van hebben
Sander (4-9-2022 om 08:00)
Das pech, lease auto van je baas weg.
Tuinman (3-9-2022 om 22:10)
Popeye heeft gelijk. Er rijden veel mensen rond, die denken dat ze auto kunnen rijden. Die vormen inderdaad een groot gevaar voor de normale rijder. Haast is de grote drijfveer en dan wordt er redelijk ascociaal gereden. Deze rijder verdient wel een zware straf, hij had ook iemand dood kunnen rijden.
Popeye (3-9-2022 om 12:57)
Natuurlijk hebben alle reacties hartstikke gelijk maar persoonlijk vind ik de vele lui die nuchter al levensgevaarlijk bezig zijn nog véél bedreigender .. dat gaat niet over weet je!
jacob (3-9-2022 om 10:57)
Zulke lui lang de bak in een torenhoge boete en nooit geen rijbewijs meer. Gelukkig mag hij ook alle kosten betalen.
Jaap (3-9-2022 om 10:56)
Jammer, dat dit soort uitschot er vaak nog goed afkomt.
Cookie-instellingen beheren