Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto bijna van de A58 geduwd, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 03-09-2022, 23.05 uur
Auto bijna van de A58 geduwd, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De bestuurder van een personenauto is op zaterdag 3 september  bijna van de weg gedrukt op de A58. Dit gebeurde ter hoogte van Oost-Souburg. De politie zoekt getuigen van het voorval.


De bestuurder van de rode Seat Ibiza reed zaterdag rond 13.20 uur 13.20 uur met een snelheid van ongeveer 100 kilometer per uur op de A58 toen deze benaderd werd door een witte Volkswagen Golf. Deze Golf zou volgens de politie slingerend over de snelweg hebben gereden.

Daardoor was de bestuurder van de Volkswagen een gevaar voor andere weggebruikers. Ter hoogte van de afslag Oost-Souburg hoorde de bestuurder van de Seat een harde klap aan de achterzijde van het voertuig. De automobilist kon nog wel controle houden over het voertuig. De politie zoekt nu naar getuigen van het incident. Mensen die iets hebben gezien, kunnen bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (4-9-2022 om 17:14)
@Vdvonk: Het verkeer op de rechter baan rjjdt ongeveer 85 km/u als het druk is en dat is nog veel langzamer. Wil je nog een beetje vooruit komen en niet bekeurd worden, dan blijft er niet veel anders over dan met 100 op de linker baan rijden....
VdVonck (4-9-2022 om 15:23)
Onzin, een harde klap horen. Wanneer je rijdend een duw krijgt ben je een knappe jongen als je het alleen hoort. Daarbij zal deze bestuurder ook vast met 100 (op de teller) links zijn blijven plakken. Tegenwoordig is de rechterbaan alleen voor vrachtwagens lijkt het wel. Het hele 100 rijden roept alleen irritatie op. Wanneer ik 5km achter een linksrijder met 95km/u rijd, ben ik het ook vaak spuugzat. Vooral de reden: Stikstof
Joris (4-9-2022 om 12:40)
Wat is de nieuwswaarde hier? A58, Sloeweg, Rooseveltlaan en Nieuwe Vlissingeseweg zijn het domein van de straatracers. Kunnen ze er links niet voorbij dan is rechts geen probleem. Op afgesproken tijden verzamelen en racen maar. Iedereen in Vlissingen ziet ze gaan behalve de heren en dames in het blauw. Veel Golfjes en andere kleine vw-tjes met donkere raampjes, open knallende uitlaat en velgen die amper in de wielkasten passen.
Knakworstje (4-9-2022 om 11:19)
Hufters genoeg op de weg ook die op je bumper rijden zijn hun verstand kwijt. Ik doe er in elk geval niet mee met haastig gedrag. U haast is mijn probleem niet. Hopelijk pakken ze degene want dit is zeer aso.
Grote Smurf (3-9-2022 om 23:37)
En mensen die dashcam opnames in hun bezit hebben, kunnen zich ook melden. Gelukkig hebben veel verstandige mensen een scherpe dashcam en is het kenteken zo te achterhalen.
Cookie-instellingen beheren