Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond na ongeluk bij Nieuw-en Sint Joosland

Toegevoegd: 04-09-2022, 02.20 uur
Door: Remi Mesu

NIEUW-EN SINT JOOSLAND - Een fietser is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt na een ongeluk bij Nieuw-en Sint Joosland. De traumahelikopter landde bij de locatie om assistentie te verlenen.


Het ongeluk gebeurde rond 01.00 uur op het fietspad naast de Langeweg tussen Nieuw-en Sint Joosland en Arnemuiden. Een fietser raakte daar ernstig gewond na een ongeval.

Naast de ambulancedienst kwam ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse om medische hulp te bieden. Uiteindelijk werd een jongeman per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend. De politie doet nog onderzoek naar het ongeluk. Meerdere fietsen zijn door de agenten meegenomen in een busje.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren