Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
131 files van totaal 523 km

Gewonden na vechtpartij in Nieuw-en Sint Joosland

Toegevoegd: 04-09-2022, 09.58 uur
Gewonden na vechtpartij in Nieuw-en Sint Joosland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De politie heeft vannacht een 47-jarige Vlissinger aangehouden voor een vechtpartij in een horecagelegenheid in Nieuw- en Sint Joosland. De man was gewond en werd na zijn aanhouding naar het ziekenhuis gebracht.


De agenten kregen zondag rond 02.00 uur een alarmering dat er een vechtpartij zou zijn geweest. De politieagenten troffen de verdachte buiten het gebouw aan. Het slachtoffer was nog binnen. Hij vertelde dat er uit het niets een tand uit zijn mond zou zijn geslagen door de Vlissingse verdachte. De mogelijke dader was daardoor ook gewond geraakt. Beide mannen roken volgens de politie naar alcohol.

De agenten hadden daarnaast het vermoeden, door zijn gedrag en uiterlijke kenmerken, dat de Vlissinger ook nog onder invloed was van verdovende middelen. Een hulpofficier van justitie heeft hem bevolen mee te werken aan een speekseltest, maar dat weigerde de man.

Van het slachtoffer, een 30-jarige man uit de gemeente Middelburg, werd een aangifte opgenomen van mishandeling. Getuigen legden eveneens een verklaring af. De verdachte werd overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar kwam een arts ter plaatse om de verdachte aan zijn verwonding te behandelen. Omdat de man niet mee wilde werken is hij vanuit het cellencomplex met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd om daar behandeld te worden. Na behandeling zal de verdachte weer terug worden gebracht naar het politiecellencomplex om daar verhoord te worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Annemiek (5-9-2022 om 10:14)
Dus omdat er een vechtpartij isin Nieuw en ST joostland moet heel Nederland maar weer aan de avondklok van Johan; slaat echt helemaal nergens op. Waarom roept men dit soort dingen?
Michel (4-9-2022 om 21:51)
Niet te begrijpen dat deze aso nog is geholpen, laat hem in zijn sop gaarkoken.
Johan (4-9-2022 om 17:17)
Mogen we alsjeblieft de avondklok weer terug?
Willem (4-9-2022 om 11:37)
Er gebeurt nogal eens wat in zo'n dorpje, alle laatste nieuwsfeiten spelen zich daar af, toen er nog volop cafés waren was het een stuk rustiger, vind persoonlijk de mentaliteit van de bevolking niet om over naar huis te schrijven,zeker niet met flink wat alcohol achter hun kiezen.
Douwe dabert (4-9-2022 om 11:23)
De arts kwam naar politiecellencomplex maar wil niet behandeld worden. Vervolgens met ambulance naar ziekenhuis en Vervolgens terug naar de cel. Ik mag aannemen dat hij zelf mag opdraaien voor de gemaakte kosten?? Hij wilde tenslotte niet door de arts geholpen worden. Ik snap niet dat dit soort nog mag kiezen. Dat hij een mooie financiële aderlating mag krijgen.
Cookie-instellingen beheren