Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
127 files van totaal 509 km

19-jarige man bewusteloos geslagen in Renesse

Toegevoegd: 04-09-2022, 12.19 uur
19-jarige man bewusteloos geslagen in Renesse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

RENESSE - De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag gebeurde in Renesse. Bij het incident werd een 19-jarige bewusteloos geslagen. Er werd een 18-jarige man aangehouden als verdachte bij het incident.


Het voorval gebeurde in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september rond 02.50 uur. Op de Hogezoom in Renesse ontstond volgens de politie een opstootje bij een bus die klaarstond om passagiers te vervoeren. Daarbij zou wat geduwd zijn. Een 19-jarige inwoner van Zierikzee kreeg hierop zo’n harde klap van een 18-jarige jongen uit Ouddorp, dat hij direct knock-out ging en op de grond bleef liggen. De 18-jarige jongen liep vervolgens weg van de situatie.

Zowel de politie als de ambulancedienst werden gewaarschuwd. Ambulancemedewerkers ontfermden zich over het slachtoffer. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onbekend letsel op. Agenten ter plaatse hoorden getuigen die een duidelijk signalement van degene die geslagen had gaven. Daarop konden de dienders de 18-jarige verdachte al snel in de buurt aanhouden. De jongeman is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de rest van de nacht doorbracht. In het cellencomplex wordt hij zondag gehoord door rechercheurs. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren