Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt bij motorcrossbaan na ongeluk

Toegevoegd: 04-09-2022, 15.51 uur - Update: 04-09-2022, 18.04 uur
De traumahelikopter landde op de crossbaan.
De traumahelikopter landde op de crossbaan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

RILLAND - Een motorcrosser is zondag per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht na een ongeluk op de motorcrossbaan in Rilland. De traumahelikopter landde op de crossbaan om medische assistentie te bieden.


Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur op de motorcrossbaan aan de Bathseweg in Rilland. Een motorcrosser had daar een ongeluk waarvoor zowel de ambulancedienst als de politie voor ter plaatse kwamen.

Omdat de ernst van de verwondingen dusdanig erg waren, werd ook de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen voor het incident. Uiteindelijk landde de helikopter op het circuit. De crosser werd niet per traumahelikopter vervoerd maar werd per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (6-9-2022 om 22:59)
Afschaffen die zooi! Koeien zijn niet goed voor het milieu(stikstof) laat de boer de boer, maar schaf deze onzin als motortje rijden af. Stelletje barbaren, als je zo graag met een traumaheli of ambulance meewil solliciteer bij die instanties kan je daar dagelijks mee je gang gaan(wel met beleid natuurlijk!)
WeetAllesBeter (6-9-2022 om 00:23)
Verbieden die onzin. Door deze apen betalen we steeds meer premie. Laat ze op z'n minst 5x zoveel voor hun zorgverzekering betalen. Risico geld!
Arthur (5-9-2022 om 15:15)
Blijkbaar zijn er teveel motorcrossers die helemaal niet kunnen rijden, het is wel erg vaak raak, amateurs. Wat mij betreft mogen ze gewoon lekker door crossen.
peter vermeersch (5-9-2022 om 14:37)
ik zit hier berichten te lezen dan denk ik hebben deze mensen wel een leven ik heb jaren als fotograaf aktief geweest in de motorcross ongelukken gebeuren overal en meneer jaques woont u naast de baan volgens mij ligt deze toch ver van de bewoonde wereld
Tim Fakkeldij (5-9-2022 om 10:46)
Tammy@ Zullen we dan gelijk maar alle sporters, weggebruikers, stappers, rokers, drinkers, thuisklussers, ouderen, enz. enz, ook maar een hogere zorgkostenpremie laten betalen, tenslotte hoeft de maatschappij dit soort risico's te betalen. Om het in normaal Nederlands te zeggen, alle zorgpremie's omhoog?
jaques (5-9-2022 om 04:49)
Sluiten die baan. De hele zondag lawaai en ongelukken.
Cookie-instellingen beheren