Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man aangehouden na onenigheid in Kloosterzande

Toegevoegd: 05-09-2022, 16.18 uur - Update: 05-09-2022, 16.24 uur
De politie hield een man aan.
De politie hield een man aan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

KLOOSTERZANDE - De politie heeft maandag een man aangehouden in verband met een onenigheid in Kloosterzande. Bij het incident liep een vrouw lichte verwondingen op.


Het voorval deed zich rond 15.00 uur voor in een woning aan de Tulpstraat in Kloosterzande. De politie hield daar uiteindelijk een man aan. Het is nog onduidelijk wat zijn rol in het incident was.

Volgens de politie liep een vrouw lichte verwondingen op bij de onenigheid. Vermoedelijk zou het gaan om een snijwond. Zij kreeg ter plaatse eerste hulp maar hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden. De politie onderzoekt nog wat er zich precies heeft voorgedaan in de Tulpstraat en wie welke rol daarin speelde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren