Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Automobilist naar het ziekenhuis na botsing

Toegevoegd: 05-09-2022, 18.27 uur - Update: 05-09-2022, 19.07 uur
Door: Remi Mesu

THOLEN - Twee automobilisten zijn maandag bij Tholen tegen elkaar gebotst. Zeker één persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur op de kruising van de Postweg met de Reimerswaalseweg in Tholen. Twee personenauto's botsten daar tegen elkaar. Eén persoon werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht ter controle.

De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen. Door de werkzaamheden was de kruising voor enige tijd gedeeltelijk afgezet. Volgens 112Markiezaten zouden de agenten na het ongeval een gastankje uit één van de auto's leeglopen. Het zou vermoedelijk gaan om lachgas, de politie kon nog niet vertellen of één van de bestuurders onder invloed was.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren