Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Duo aangehouden na tanken zonder afrekenen

Toegevoegd: 06-09-2022, 16.17 uur
Duo aangehouden na tanken zonder afrekenen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De wijkagenten van de gemeente Sluis hebben maandag twee personen aangehouden nadat was getankt zonder te betalen.


De politie kreeg 's middags de melding dat er was getankt zonder af te rekenen. Hierop werd in de omgeving al snel het bewuste voertuig aangetroffen. Aan de hand van het signalement dat omstanders doorgaven, kon de politie niet veel later ook de beide personen traceren die in het voertuig hadden gezeten.

De bestuurster werd aangehouden vanwege het tanken zonder te betalen, de man die bij haar was, werd even later ook opgepakt. Hij vond het volgens de wijkagenten namelijk nodig om hen te beledigen. De man bleek volgens de politie flink onder invloed te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wallie (6-9-2022 om 17:05)
Wel geld om te zuipen maar niet om benzine te betalen aan een ondernemer die voor de schade opdraait. En dan nog een grote bek naar de politie ook. Triest. Ga maar een poosje lopend naar je werk.
Cookie-instellingen beheren