Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Kortsluiting zorgt voor brand in schuurtje Rilland

Toegevoegd: 06-09-2022, 19.00 uur
Kortsluiting zorgt voor brand in schuurtje Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - In een schuurtje bij een woning aan de Tweedeweg in Rilland is dinsdagochtend brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand geblust.


Het brandje ontstond rond 11.15 uur. Volgens de brandweer gebeurde dat nadat kortsluiting was ontstaan in het schuurtje. De aanwezigen deden volgens de brandweer al een goede bluspoging. Nadat de zaak verder was afgekoeld en er een nacontrole was gedaan, kon de brandweer terugkeren naar de kazerne.

De brand werd bestreden door de brandweervrijwilligers van de post Krabbendijke.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jos (7-9-2022 om 07:43)
Bij kortsluiting knalt de zekering eruit of de aardlek en kan er geen brand ontstaan omdat de installatie spanningsloos is. Wel kan bij overbelasting brand ontstaan of door een vonkend contact.
Cookie-instellingen beheren