Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 381 km

Gaslek ontdekt in buitengebied Krabbendijke

Toegevoegd: 07-09-2022, 13.59 uur
Gaslek ontdekt in buitengebied Krabbendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Bij de kruising van de Koedijk en de Meiboom in Krabbendijke is dinsdagavond een gaslek ontdekt. De brandweer stelde de situatie veilig in afwachting van de komst van het nutsbedrijf.


Bij de alarmcentrale werd rond 20.15 uur gemeld dat gas werd geroken in de buurt van de vermelde kruising. Op deze locatie was al eens eerder een gaslek ontstaan en ook nu bleek er sprake te zijn van een lekkage, zo meldt de brandweer.

De brandweervrijwilligers van de post Krabbendijke stelden de locatie veilig en nadat een medewerker van het energiebedrijf was gearriveerd, kon het incident worden overgedragen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (8-9-2022 om 13:34)
aanleg glasvezel misschien ? sinds ze daar mee bezig zijn nog nooit zoveel lekkages gemeld .die doen maar een eind raak en Nederlands mee praten lukt zelden of helemaal niet .maar ja lekker goedkoop he
Cookie-instellingen beheren