Weerbericht:
Vanochtend plaatselijk gladheid en zeer plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Flink gaslek Acaciastraat Goes

Toegevoegd: 07-09-2022, 22.18 uur
De brandweer bij één van de huizen in de straat.
De brandweer bij één van de huizen in de straat.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - De brandweer is woensdagavond lange tijd bezig geweest nadat in de Acaciastraat in Goes een gaslek was ontdekt. Het nutsbedrijf is ter plekke gekomen om het lek te dichten.


Vanuit de Acaciastraat werd kort voor 21.00 uur gemeld dat een gaslucht werd geroken. De brandweer van Goes rukte met spoed uit en constateerde ter plekke al snel dat sprake was van een flinke gaslekkage. De omgeving werd veiliggesteld en voor de zekerheid werd een straal hoge druk gereed gelegd.

Het energiebedrijf werd ter plekke gevraagd om het lek te dichten. Medewerkers van DNWG hebben de straat opengehaald om de situatie weer te kunnen normaliseren. De brandweer bleef ook nog lange tijd ter plaatse. Rond 22.20 uur was de brandweer nog bezig met ventileren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren