Weerbericht:
Enkele buien, eerst plaatselijk met onweer. Morgen nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 08-09-2022, 10.19 uur - Update: 08-09-2022, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - In een woning aan de Oude Rijksweg in Nieuw- en Sint Joosland is vanochtend een uitslaande brand uitgebroken. De brandweer is ter plekke. Er is niemand gewond geraakt.


De brand werd kort na 10.00 uur ontdekt vanaf de Hoge Stelle maar bleek zogezegd te woeden in een huis aan de Oude Rijksweg. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand. Blusvoertuigen uit Arnemuiden en Middelburg zijn samen met een ladderwagen uit Middelburg ingezet om de brand te bestrijden.

De brandweer meldde rond 10.25 uur dat de brand toen onder controle was. In het huis waar de brand uitbrak, is niemand aangetroffen. Het huis is door de brand beschadigd geraakt. De naastgelegen woningen hebben rookschade opgelopen, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ). Stichting Salvage wordt opgeroepen voor het helpen bij het afhandelen van de schade.

De Veiligheidsregio roept omstanders op om de hulpdiensten de ruimte te geven en uit de rook te blijven.

Later meer / Beeldverslag volgt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren