Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Inwoners Goes schakelen brandweer in na rotte eierengeur

Toegevoegd: 08-09-2022, 11.59 uur - Update: 08-09-2022, 12.28 uur
De brandweer voerde metingen uit.
De brandweer voerde metingen uit.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer is woensdagavond uitgerukt voor een melding van een rotte eierenlucht in Goes. Na onderzoek bleek de geur uit de riolering te komen.


Inwoners van Goes alarmeerden rond 22.30 uur de brandweer toen er in de omgeving van de Vogelzangsweg een vreemde geur werd geroken. Later werd er ook een rotte eierengeur waargenomen in de Vogelzangsweg. De Goese bemanning van de tankautospuit stelden onderzoek in.

Later kwamen ook de officier van dienst van de brandweer en de adviseur gevaarlijke stoffen ter plaatse om naar de situatie te kijken. De brandweer voerde metingen uit in de omgeving en kwam uiteindelijk toen de conclusie dat de geur uit de riolering afkomstig was.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jappa (8-9-2022 om 14:59)
Voor elke scheet bel ik toch ook de brandweer niet #eierpoepjes
Cookie-instellingen beheren