Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 43 km

Grote uitslaande brand in loods loonbedrijf Hoek

Toegevoegd: 08-09-2022, 22.29 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - In een loods van een loonbedrijf aan de Binnendijk in Hoek is donderdagavond een uitslaande brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand, mede om te zorgen voor voldoende bluswater.


De eerste melding van de brand kwam rond 21.30 uur binnen. De brandweer vroeg al snel extra materieel ter plekke. Inmiddels zijn onder meer drie blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) staan in de loods enkele landbouwvoertuigen. Ook staan er enkele gasflessen en olievaten binnen.

Om te zorgen voor voldoende bluswater, bouwt de brandweer een watertransportsysteem (WTS2500) op. "Water zal worden opgepompt uit het water bij de Molendijk. De slangen zullen vervolgens over de weg lopen naar de eenheden bij de brandende loods. De Hoekseweg zal daarom tijdelijk worden afgesloten van de Altenastraat tot aan de Binnendijk", zo vertelt de Veiligheidsregio.

Later meer


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren