Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 491 km

Steekpartij Vlissingen, traumahelikopter ingezet

Toegevoegd: 08-09-2022, 23.33 uur
De politie is ter plekke een onderzoek gestart.
De politie is ter plekke een onderzoek gestart.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

VLISINGEN - In het centrum van Vlissingen heeft donderdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Het slachtoffer heeft ernstig letsel opgelopen en daarom is ook een traumahelikopter ingezet.


Politieagenten en ambulancemedewerkers spoedden zich rond 22.45 uur naar het Bellamypark nadat was gemeld dat daar iemand gewond was geraakt bij een steekincident. Vrijwel direct werd ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter ter plekke gestuurd. Dit landde rond 23.20 uur nabij de Boulevard.

De politie meldt dat de hulpverlening aan het slachtoffer nog druk gaande is en dat een onderzoek is ingesteld. "We doen ter plaatse onderzoek naar de toedracht en zijn op zoek naar de dader(s)", aldus een woordvoerder.

Later meer


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvonne (9-9-2022 om 15:24)
Vroeger sloeg je iemand 'gewoon' een blauw oog als je ruzie kreeg. Nu steek je je tegenstander dood. Want ja, dat mes heb je immers niet voor niks altijd bij je? De wereld is totaal krankzinnig geworden en het wordt er voorlopig echt nog niet beter op.
jacob (9-9-2022 om 11:37)
Allereerst sterkte voor de nabestaanden weer een vreselijke gebeurtenis een jong iemand uit het leven gerukt. Hopelijk wordt het opgepakte kind heel zwaar gestraft. Wat leven we toch in een geweldadig land iedere keer wordt je geconfronteerd met jeugdige misdadigers die te pas en te onpas messen trekken.
Zeeuw (9-9-2022 om 09:27)
Maar even serieus. Iedereen die een mes mee heeft en iemand dood steekt, is toch gewoon dood met voorbedachte rade. Waarom neem je anders een mes mee?
piet (9-9-2022 om 09:21)
Het zal je kind maar wezen. Ouders ontzettend veel sterkte!
Schoft (9-9-2022 om 05:01)
Jij staat mij niet aan. Oh, dan steek ik je dood. Ziek, heel erg Ziek.
Anneke (8-9-2022 om 23:51)
Wat is dat toch voor kl*te volk dat daar rondloopt en voor al deze ellende zorgt? Wat een wereld leven wij in en dan zeggen dat wij in vrede leven??
Cookie-instellingen beheren