Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 179 km

Man overleden na steekpartij op introfestival

Toegevoegd: 09-09-2022, 00.36 uur - Update: 09-09-2022, 00.37 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Bij de steekpartij op het introfestival in Vlissingen is een jongeman overleden. De politie heeft inmiddels één persoon aangehouden.


De steekpartij gebeurde rond 22.40 uur op het Bellamypark tijdens een introfestival voor studenten. Ondanks intensieve hulpverlening laat de politie weten dat het slachtoffer om 23.30 uur was overleden aan zijn verwonding.

De recherche is inmiddels ter plaatse om onderzoek te doen naar de steekpartij met dodelijke afloop. De politie meldde dat agenten rond 23.20 uur een verdachte aanhielden in Middelburg op verdenking van betrokkenheid bij het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Sara_ (9-9-2022 om 10:41)
@Sara: wat een ontzettend domme reactie zeg! De dader is verre van een student, grote kans dat hij ook de aanstichter is van het conflict wat vooraf is gegaan aan deze fatale steekpartij! Denk eerst eens na voordat je zulke dingen schrijft. Ik wens de nabestaanden van het slachtoffer veel sterkte toe met dit verlies, veroorzaakt door een lafhartige crimineel.
Ik (9-9-2022 om 09:17)
Ik wens de familie héél veel sterkte toe. En als je met mes op zak loopt is het met voorbedachte rade dat je iemand steekt. Gelijk 25 jaar gevangenis. Jong of oud maakt niet uit.
zeeuw (9-9-2022 om 08:45)
als je nauw moet gaan stappen met een mes , waar zijn we dan mee bezig
Vlissinger (9-9-2022 om 07:35)
Heel veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden en iedereen die hierbij betrokken was. Jammer dat er van die mietjes bestaan die niet zonder mes over straat durven. Geef je zo'n lafbek kritiek en kwets je hun zielige ego, dan slaan ze toe want ze vinden zichzelf zo geweldig.Verplicht TBS en zeer hoge straf voor dit gestoord stuk laag narcistisch vuil.
Sara (9-9-2022 om 07:34)
Introfestival voor studenten. En dan dit! Deze mensen zijn de geleerde koppen die straks duur betaalde banen hebben. Één ding is zeker: verstand hebben ze niet!
Cookie-instellingen beheren