Weerbericht:
Vrij koud. Overdag af en toe regen, in Limburg mogelijk ook (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doorzoekt buurt in Dauwendaele

Toegevoegd: 09-09-2022, 03.44 uur - Update: 09-09-2022, 04.03 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagochtend een deel van de Meanderhof in Middelburg doorzocht. Wat de agenten precies zochten is nog niet bekend.


Verschillende agenten, waaronder hondengeleiders, en rechercheurs doorzochten rond 03.00 uur een deel van de Meanderhof in de Middelburgse wijk Dauwendaele. Het is nog niet precies duidelijk wat de politie in de buurt zocht. Mogelijk houdt het verband met de steekpartij die donderdagavond in Vlissingen plaatsvond.

In verband met de zoektocht is een deel van de buurt afgezet met linten. Ook de omgeving van de Buitenhove is afgezet door de politie. Het is niet bekend wanneer de omgeving weer wordt vrijgegeven.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (13-9-2022 om 08:55)
de woningbouw inversteert 10tallen miljoenen om die wijk--meanderlaan e.o--op te knappen--maar ze konden beter bepaalde bewoners het gebied uit zetten.
BewonerDwD (9-9-2022 om 12:26)
@Bewoner dwd, verdachte opgepakt en zoektocht naar het wapen, had de speurhond in m'n achtertuin...
Bezorgde ouder (9-9-2022 om 11:45)
Tja,door al de softe aanpak,van diverse Regeringen,van de afgelopen 40 jaren,krijgen we nu de rekening(en) gepresenteerd. Hoop niet dat het erger gaat worden.Discipline,orde en respect is ver te zoeken. Stille tochten worden er gehouden,maar na enige maanden,lijkt het erop,dat die weer vergeten zijn,helaas,helaas. Sterkte voor de familieleden en bekenden van het slachtoffer de komende weken.
Zeeuw (9-9-2022 om 09:28)
Lekker buurtje daar. Is toch ook waar die Tim is doodgestoken
Bewoner dwd (9-9-2022 om 06:58)
Niet normaal allemaal meer. Houd niet op! Ik hoorde allemaal honden blaffen voor mij deur, dacht nog dat ik gek was, omdat het zo laat was. Had het dus wel te maken met bellamy? En wat kwamen ze hier zoeken dan.
BewonerDwD (9-9-2022 om 06:14)
Ook huiszoeking gedaan meerdere keren rechtop in bed vannacht, wordt steeds gekker tegenwoordig. Flink afstraffen, had inderdaad verband met Bellamy.
Cookie-instellingen beheren