Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 199 km

Nachtelijke inzet traumahelikopter in Middelburg

Toegevoegd: 09-09-2022, 05.17 uur
De traumahelikopter landde bij Middelburg.
De traumahelikopter landde bij Middelburg.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een traumahelikopter is vannacht in Middelburg geland vanwege een medische noodsituatie in de wijk Griffioen. De Koninklijke Marechaussee verleende assistentie.


Het incident in de Hugo de Grootlaan werd omstreeks 00.45 uur gemeld. Een ambulanceteam kwam vervolgens met spoed ter plekke. Al kort na de melding werd ook het Rotterdamse Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen. Dit landde rond 01.20 uur bij het bouwterrein naast de kruising van de Sandberglaan en de Laan der Verenigde Naties.

De arts van het traumateam besloot in de ambulance mee te rijden naar het ziekenhuis in Goes. De traumahelikopter vloog daarom omstreeks 01.45 uur ook naar het Adrz om de arts weer op te pikken. Bij het landen en opstijgen in Goes stond de brandweer stand-by.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren