Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Twee auto's op elkaar gebotst bij Oost-Souburg

Toegevoegd: 09-09-2022, 06.10 uur
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - Twee personenauto's moesten in de nacht van donderdag op vrijdag getakeld worden bij Oost-Souburg na een botsing. Na het ongeluk hoefde geen van de betrokkenen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Het ongeluk gebeurde rond 01.40 uur bij de verkeerslichten aan het eind van de A58. Op de kruising van de snelweg met de Bermweg botsten twee personenauto's tegen elkaar. Door de impact liepen de beide voertuigen forse schades op. De auto's moesten dan ook door een bergingsbedrijf worden getakeld.

Geen van de betrokkenen liep dusdanige verwondingen op dat die naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Na het afleggen van een verklaring, mochten de beide weggebruikers weer verder. De hulpdiensten zorgden ervoor dat alle rommel op het wegdek was opgeruimd.
 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (13-9-2022 om 13:55)
@Peter: En de grote lichtmetalen velgen, rode Brembo remklauwen en de blauwe led interieurverlichting zijn door de eigenaar, een oudere heer van 93, erop gezet? Onzin, het signalement is duidelijk.
Peter (10-9-2022 om 12:39)
@Joris, op uiterlijk is dat wel makkelijk om er gelijk een signalement van te maken. Het is een oude volkswagen golf. Misschien met 120-200 pk. Daarnaast kan iedereen in een auto racen. Alle auto's halen tegenwoordig wel de 200.
Joris (9-9-2022 om 18:02)
Gezien het signalement van een van de voertuigen vermoed ik dat de komende straatrace in Vlissingen en omstreken het met een deelnemer minder moet doen. En de verkeerslichten aldaar zijn prima, gewoon niet door rood gaan en er overkomt je niets. @ Jac: Voor de afrit Oost-Souburg moet je al naar 100 en net na het viaduct moet je naar 70. Dus als je met hoge snelheid nog door groen/oranje wilt rij je al een tijdje boven het maximum. Als u de borden niet gezien hebt neem ik u dat niet kwalijk, 80% van het verkeer dendert met 130 op het kruispunt af. Als ik me aan de snelheid hou wordt ik links en rechts voorbij gescheurt.
Dwaze kees (9-9-2022 om 12:00)
@souburger de stoplichten staan prima ingesteld zodra het licht op oranje springt dan willen de meeste niet stoppen.
Loes (9-9-2022 om 11:57)
Ongelooflijk wat er gepresenteerd wordt lijkt wel of vele niet meer kijkt verder dan letterlijk hun neus en geen rekening houden op ander verkeer en haastig doorrijden. De ongelukken nemen toe maar hoe vaak dat ze jou als bestuurder niet opmerken of denken ik kan wel even of zich uitgezonderd voelen. Druk maken heb je zelf in de hand als je leven zo druk indeelt en je hoofd er niet bij kan houden op zaken wat er toe doet. Sta er dan toch eens even bij stil.
Jac (9-9-2022 om 11:21)
Eens met @Souburger, weet niet of het er mee te maken heeft maar die stoplichten staan te strak afgeregeld. Vooral gevaarlijk als mensen met hoge snelheid van de A58 nog net even door groen/oranje willen. Licht van andere kant gaat te snel op groen, bij mij ook al een paar maal bijna fout gegaan.
Cookie-instellingen beheren