Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
80 files van totaal 332 km

Code geel vanwege zware buien met kans op overlast

Toegevoegd: 09-09-2022, 11.54 uur
Code geel vanwege zware buien met kans op overlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanmiddag, vannacht en morgenochtend trekken buien vanaf de Noordzee over het land. Hierbij kan plaatselijk in korte tijd veel regen vallen. Het KNMI heeft daarom code geel afgekondigd, onder meer voor de provincie Zeeland.


De buien trekken vanaf vanmiddag over het land. De weerswaarschuwing geldt vanaf 14.00 uur. Tot morgenochtend 10.00 uur moet rekening worden gehouden plaatselijk veel regen in korte tijd en soms ook onweer. "Op enkele plaatsen kan in 24 uur circa 50 mm regen vallen", zo meldt het KNMI. Volgens de meteorologen is er kans op wateroverlast.

Het KNMI waarschuwt dat het verkeer en buitenactiviteiten hinder kunnen ondervinden. "Volg weerberichten en waarschuwingen", zo luidt het advies.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren