Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bloemen neergelegd op plaats van steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 09-09-2022, 19.47 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Op de plaats waar donderdagavond in Vlissingen een 20-jarige man is overleden na een steekpartij hebben vrienden en familie van het slachtoffer bloemen neergelegd. Het steekincident gebeurde tijdens een festival voor studenten.


Vrijdag werd er voor studenten en medewerkers van de Hogeschool Zeeland, Scalda en de University College Roosevelt een bijeenkomst gehouden waar informatie verspreid werd over de mogelijkheden voor hulp en begeleiding. Op het Scalda is een ruimte ingericht waar leerlingen en docenten een condoleanceregister konden tekenen.

Op het Bellamypark zijn, ter hoogte van het café Tripel Blond, bloemen neergelegd door vrienden en familie van het slachtoffer. Ook is er geld ingezameld voor zijn uitvaart. Dat werd gedaan omdat de 20-jarige man geen uitvaartverzekering had afgesloten. Volgens Omroep Zeeland werd het benodigde bedrag binnen een uur al opgehaald.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anneke (10-9-2022 om 16:10)
@Bram...goed gezegd!
bram (9-9-2022 om 22:18)
Waar in "Godsnaam" zijn we mee bezig. Bloemetje, weer een onterechte gedode jongeman, in de bloei van zijn leven. Daarna gaan we gewoon weer verder, gewoon of er niets gebeurd is ! Zo'n dader verdient wat mij betreft gewoon een levenslange straf. Volledig uitgeschakeld, net als de dode persoon. Kijken of je dan nog zo'n grote smoel hebt. Nou, zachtjes genomen denk ik niet dat dit niet zo zal zijn. Denk dat jij je rechten gaat opnoemen ! Je rechten als mens en medebewoner van deze planeet. Nou, wat mij betreft flikker je van deze planeet af, met een rotgang van een raket. Dan verbrandt je en dat is jouw straf.
Cookie-instellingen beheren