Weerbericht:
Enkele buien, eerst plaatselijk met onweer. Morgen nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto raakt in de slip door regenval in Borssele.

Toegevoegd: 10-09-2022, 11.44 uur
De automobilist kwam met de schrik vrij.
De automobilist kwam met de schrik vrij.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BORSSELE - Een automobilist is vanmorgen met de schrik vrijgekomen bij een eenzijdig ongeval op de Westerscheldetunnelweg bij Borssele. Eén rijstrook werd afgesloten.


Het ongeval werd omstreeks 10.45 uur gemeld op de rechterrijbaan ter hoogte van Borssele.  Toen de opgeroepen huldiensten ter plaatse aangekomen waren, bleek dat de bestuurder van de auto door de regenval aan het slippen was geraakt en hierdoor al tollend de sloot in was gereden.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt bij het ongeval. De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept. Om de hulpdiensten werkruimte te geven heeft een medewerker van de Westerscheldetunnel een rijstrook afgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (12-9-2022 om 11:38)
Aquaplanning onstaat door spoorvorming in het wegdek; dus het ligt wel aan de weg. Ook met lage snelheid en goede banden kun je hinder ondervinden van aquaplanning; ik heb dat zelf mogen meemaken in dr lesauto toendertijd.En het maakt je echt geen exper als je veel gereden hebt, is het je werk? Werk je in de weg en waterbouw? Heb weg en waterbouw gestudeerf? Zonee; dan geen exper!
ton (11-9-2022 om 16:15)
Timsalabim, aquaplanning, dat ligt niet aan de weg maar aan de hoeveelheid water op de weg en dat kan op iedere weg ontstaan en wanneer krijg je aquaplanning, juist, als je snelheid te hoog is, dus ligt niet aan de weg maar aan de chauffeur. En als de banden een beetje op zijn ligt het ook aan de chauffeur want die moet zorgen dat zijn materiaal in orde is. En kom nou niet met het smoesje dat ik er niks van weet want met meer dan 3 miljoen kilometers gereden te hebben weet ik echt wel wat er speelt.
Timsalabim (11-9-2022 om 11:30)
Ton heeft zo te zien nog nooit gehoord van aquaplanning. Lekker bezig weer!
Levens gevaarlijk (10-9-2022 om 21:17)
Goh Ton, toch gek dat ik op andere wegen nergens last van heb... Had er al wat kilometers opzitten en heb er daarna ook nog redelijk wat gereden. Nergens last, behalve op de Westerscheldetunnelweg. Bandjes prima in orde en mijn kwaliteiten als chauffeur daar twijfel ik ook niet aan
Harry (10-9-2022 om 14:24)
Dat knooppunt heeft te weinig geld gekost denk ik
ton (10-9-2022 om 14:15)
Die weg mankeert niks aan, ligt eerder aan de chauffeur of het materiaal waar je mee rijdt. Kijk je banden ook even na
Cookie-instellingen beheren