Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 119 km

Bouwput leeggepompt in Middelburg

Toegevoegd: 10-09-2022, 20.58 uur
De bouwput wordt met behulp van een dompelpomp leeggepompt.
De bouwput wordt met behulp van een dompelpomp leeggepompt.
© Foto: Brandweer Serooskerke
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De brandweer is ondertussen enkele uren bezig met het leegpompen van de riolering in de wijk Dauwendaele. Er wordt nu ook een bouwput leeggepompt.


De brandweer van Serooskerke meldt op haar sociale media dat het waterniveau aan het zakken is, maar wel nog steeds aan de hoge kant is. Er is inmiddels een tweede dompelpomp geplaatst in een bouwput bij het winkelcentrum. Ook dit water wordt in het Kanaal door Walcheren gepompt.

De beide pompen verwerken ongeveer 6000 liter per minuut. De lijn van slangen loopt via de Roozenburglaan naar de Diamant en de Segeersweg, door het fietstunneltje naar het kanaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pijnlijk deja vu (12-9-2022 om 16:56)
Middelburg en bouwputten is dan ook een ongelukkige combinatie..
Cookie-instellingen beheren