Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij barbecue-ongeval in Kats

Toegevoegd: 11-09-2022, 11.53 uur
Man gewond bij barbecue-ongeval in Kats
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KATS – Een man is vannacht gewond geraakt op het strand bij Kats langs de Deltaweg (N256). Er werd ook een traumahelikopter ter plaatse gevraagd.


De man was midden in de nacht aan het barbecueën toen het mis ging. Door onbekende oorzaak vloog zijn joggingbroek in brand. De man liep hierbij flinke brandwonden op. Het slachtoffer was nog bij machte om zelfstandig naar zijn auto te lopen, hier heeft hij het alarmnummer gebeld.

Vanwege de aard van het letsel stuurde de centralist zowel ambulance als een traumahelikopter ter plaatse. Toen de medewerkers van de ambulancedienst ter plaatse kwamen, bleek de traumahelikopter niet nodig te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (11-9-2022 om 16:02)
Wie gaat er snachts bbq en lijkt wel als of massaal moet bqqen.
Cookie-instellingen beheren