Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Man omgekomen bij ongeluk Langeweg Sint-Annaland

Toegevoegd: 12-09-2022, 12.59 uur - Update: 12-09-2022, 23.44 uur
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - Bij de Langeweg in Sint-Annaland is aan het eind van de ochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd waarbij één persoon om het leven is gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Rond 11.45 uur belandde een personenauto op zijn kop in een sloot. Omdat werd uitgegaan van een beknelling, werd ook de brandweer met spoed ter plekke gestuurd. De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 werd ook ingezet maar ondanks de inspanningen van de hulpdiensten is de bestuurder van de auto ter plaatse overleden.

Volgens de politie is het slachtoffer een 54-jarige man uit Scherpenisse. De familie van de man is door de politie op de hoogte gebracht. De toedracht van het ongeval wordt momenteel onderzocht maar volgens de politie is wel duidelijk dat sprake is van een eenzijdig ongeluk. De weg is ter plaatse afgesloten.
 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Krullebol (16-9-2022 om 14:58)
Het is toch altijd weer verwonderlijk dat mensen gelijk met een oordeel klaar staan en daarbij totaal geen rekening houden met in dit geval de gevoelens van de nabestaanden. Als je er niet bij was en het slachtoffer niet heb gekend, kun je kwetsende reacties gewoon voor je houden.
Joris (12-9-2022 om 17:43)
@jacob: Zolang de politie geen statistieken uitbrengt aangaande de oorzaken van ernstige ongevallen blijft het gissen. Smartphone, drugs, drank, overmatig hoge snelheid, technisch mankement of onwelwording? U zegt het maar. Hoewel het aantal onwelwordingen in mijn beleving miniscuul is als oorzaak en vaak snel bekend wordt gemaakt. Blijven er nog 5 over.
Erik (12-9-2022 om 16:34)
@Jacob Ja dat kan, maar hij wordt waarschijnlijk wel meegerekent in de cijfertjes als verkeersslachtoffer...
jacob (12-9-2022 om 14:12)
@erik kan het ook zo zijn dat dit een onwel wording is? Dan hoef je niet te reageren met nummer hoeveel. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte.
Monique (12-9-2022 om 13:54)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen
Erik (12-9-2022 om 13:40)
En dat is nummer....hoeveel (ben de tel kwijt)? Helaas weer een verkeersslachtoffer op de Zeeuwse wegen te betreuren. Heel veel sterkte voor de nabestaanden, getuigen en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren