Weerbericht:
Plaatselijk buien. Morgen nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestuurder betrapt op rijden onder invloed met ingevorderd rijbewijs

Toegevoegd: 13-09-2022, 09.20 uur
Bestuurder betrapt op rijden onder invloed met ingevorderd rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Agenten van  politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen hebben vannacht een bestuurder meerdere keren betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.


Na een blaastest te hebben afgenomen, bleek dat de man onder invloed van alcohol zijn voertuig bestuurde. Hij blies een waarde van 385 Ug/L. Omdat de bestuurder een beginnend bestuurder was, is zijn rijbewijs ingevorderd en heeft de man een proces-verbaal gekregen.

Enkele uren later werd de man door andere agenten opnieuw gecontroleerdToen de blies de man een waarde van 600 Ug/L. De man kreeg opnieuw een proces-verbaal voor het rijden onder invloed van alcohol en ditmaal ook voor rijden met een ingevorderd rijbewijs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (13-9-2022 om 19:25)
Ik begrijp niet wat er met de auto gebeurd dan . Gewoon de sleutels mee doen en volgende dag ophalen kan hij toch niet terug rijden. En dit zeker voor beginnende bestuurder. Terug op laten gaan idea . Denk de rest wel eens nadenkt . Volgende keer bij ongeluk en gewonden of overleidens?
bram goeree (13-9-2022 om 17:53)
van zulke hardleerse figuren niet enkel rijbewijs maar ook het voertuig in beslag nemen.hoe frustrerend is het voor de politie dat ze maar beperkte middelen hebben en mogen gebruiken .veelal is de inkt nog niet droog van het proces -verbaal of da ''dader(s) lopen weer al lachend over straat.dit moet veranderen anders is het dweilen met de kraan open
TL (13-9-2022 om 12:31)
Gewoon opsluiten tot hij nuchter is, moet er eerst een ongeluk gebeuren?
Henky (13-9-2022 om 12:16)
Deze gozer heeft de juiste opvoeding genoten (dus niet) Respect voor anderen mensen (ook niet) Wil ook niet luisteren Wil ook niet leren blijkbaar Opsluiten heeft ook geen effect Deze gozer is één moordenaar met 4 wielen Ik zou zijn ouders maar ééns op het matje roepen ,kijken wat hen antwoord hierop is . Ik zou wel één antwoord hebben voor hem
Wtf (13-9-2022 om 09:25)
Hoezo hardleers mogen hopen dat voertuig ook in beslag is genomen zo niet dat deze persoon word opgepakt bij evt 3e X?
Cookie-instellingen beheren