Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 150 km

Kop-staartbotsing in Middelburg

Toegevoegd: 13-09-2022, 09.24 uur
Kop-staartbotsing in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Twee auto’s zijn gisteren beschadigd geraakt bij een kop-staartbotsing op het bedrijventerrein Mortiere van Middelburg.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.45 uur ter hoogte van het tankstation Berkman aan de Althoornweg in Middelburg. De bestuurder van het achteroprijdend voertuig zag, volgens de woordvoerder van de politie, te laat dat het voorgaande voertuig aan het remmen was. Hierdoor kon een botsing niet meer voorkomen worden.

Het is onbekend of er personen gewond zijn geraakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edjetee (14-9-2022 om 12:10)
@Jaap. Ik weet niet of jij een ander artikel hebt gelezen, maar er staat bij mij niet in waarom een en ander niet heeft opgemerkt . Kan natuurlijk zijn dat je fantasie een beetje op hol is geslagen. Je opmerking en iemand als sukkel bestempelen blijft irrelevant.
Jaap (13-9-2022 om 16:26)
@Edjetee. Lees het artikel eens goed, er staat duidelijk dat de bestuurder van het achteroprijdend voertuig te laat in de gaten had dat het vooroprijdend voertuig aan het remmen was. De kans dat de sukkel geen schuld heeft door iets anders dan zitten slapen of met iets anders bezig zijn is vrij klein. Heeft weinig met relevantie te maken het zijn gewoon de nuchtere feiten. Goed lezen en goed denken, het is toch niet zo moeilijk.
Edjetee (13-9-2022 om 12:13)
@Jaap. Waarom is dit een sukkel? Je moet zoiets niet schrijven, als je de details niet weet. Weinig relevante opmerking van jou.
Jaap (13-9-2022 om 11:52)
Rijbewijs invorderen van deze sukkel, je zal het maar treffen dat zo’n figuur je kofferbak binnenkomt met kans op letsel.
Cookie-instellingen beheren