Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Gewonde bij steekpartij Middelburg, één arrestatie

Toegevoegd: 13-09-2022, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij winkelcentrum TREF aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één persoon aangehouden.


Het steekincident vond rond 20.00 uur plaats aan de zijde van de Binnengracht, vlakbij de ingang van het winkelcentrum. Eén persoon is met spoed per ambulance richting Arnemuiden gebracht. Daar is een rendez-vous afgesproken met het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. Hoe erg het slachtoffer er precies aan toe is, is nog niet duidelijk.

De politie laat weten dat één persoon is aangehouden als verdachte. Personalia zijn nog niet bekend. Bij de Pottenbakkerssingel is door de politie een plaats delict afgezet. Er is een onderzoek opgestart door onder andere de forensische opsporing. Meerdere personen zijn gehoord.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (14-9-2022 om 08:14)
het word steeds gezelliger in onze zeeuwse steden. toch wel bijzonder dat mensen hier gelijk aan AZC en asielzoekers denken. dat zegt wel iets over hoe men over dat type volk denkt. ik ben benieuwd of we dat bij de volgende verkiezingen terug gaan zien ;)
Arthur (14-9-2022 om 06:40)
Ik ben niet meer verbaasd, zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Hans Janmaat heeft hier in de jaren '80 al voor gewaarschuwd, Bolkestein in de jaren '90 en daarna kwam Pim Fortuyn. Een anti steekvest is een goede investering.
De zeeuw (14-9-2022 om 06:40)
Hier wordt je toch moe van ... Bestaat een oud potje knokken niet meer tegenwoordig! Vroeger ging je op de vuist nu heb je meteen een mest in je lijf.
Dekker (14-9-2022 om 00:07)
Echt waar gaat het naartoe met de wereld eerst vlissingen nu letterlijk naast mijn werk dit gaat echt jog een keer escaleren waarbij er 10 tallen slachtoffers gaan vallen echt heb gwn een beetje respect voor elkaar
M (14-9-2022 om 00:02)
Welkom, welkom. De dader heeft iig een onderdak op kosten van de belastingbetaler. Ik snap niet dat we doorgaan met de verarming van ONZE cultuur. Pas je aan of ga terug naar huis. Helaas is dit een smet op een hoop mensen welke wel gewoon hun best doen om een bestaan op te bouwen in Nederland. Straffen naar de maatstaven van het land van herkomst.
Jumbo (13-9-2022 om 23:44)
Zullen toch moeten wennen aan de andere normen , waarde. , gebruiken en cultuur uit andere landen .
Cookie-instellingen beheren