Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 156 km

Gewonde bij steekpartij Middelburg, één arrestatie

Toegevoegd: 13-09-2022, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij winkelcentrum TREF aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één persoon aangehouden.


Het steekincident vond rond 20.00 uur plaats aan de zijde van de Binnengracht, vlakbij de ingang van het winkelcentrum. Eén persoon is met spoed per ambulance richting Arnemuiden gebracht. Daar is een rendez-vous afgesproken met het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. Hoe erg het slachtoffer er precies aan toe is, is nog niet duidelijk.

De politie laat weten dat één persoon is aangehouden als verdachte. Personalia zijn nog niet bekend. Bij de Pottenbakkerssingel is door de politie een plaats delict afgezet. Er is een onderzoek opgestart door onder andere de forensische opsporing. Meerdere personen zijn gehoord.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Albert Vermue (13-9-2022 om 23:30)
Dat is toch wel opvallend nieuws, ik las onlangs dat er nauwelijks problemen zouden zijn met asielzoekers. Dat verbaasde mij al, die (jonge ) mannen vervelen zich en zitten veel te lang in het AZC. Dat gaat op een gegeven moment mis.
Sara (13-9-2022 om 22:21)
Echt! Is dit besmettelijk of zo? Je hebt totaal geen verstand als je dit doet! Hoop zo dat er gigantisch zwaar gestraft gaat worden!
Ditjes en datjes (13-9-2022 om 22:08)
OMG waar gaat het allemaal heen!!! Elke week steeds weer raak.
Vlissinger (13-9-2022 om 21:26)
Je zou zeggen dat de laatste steekpartij waarbij helaas een jonge onschuldige man is omgekomen in Vlissingen een les zou moeten zijn voor mensen met ook maar enige vorm van empathie. Maar dit laat gewoon zien dat empathieloze gestoorde narcistische mensen totaal niet bezig zijn met het welzijn van anderen maar alleen met zichzelf bezig zijn om hun eigen pathologische leugen hoog te houden, namelijk of ze de slimste of de knapste zijn. En als dus hun oh zo geweldige ego wordt bekritiseerd dan kunnen deze zielige psychopaatjes helemaal doordraaien. Een mes op zak hebben zegt genoeg over dit soort laffe kneusjes. Het zijn geen echte mannen en zullen het nooit worden ook al willen ze zo wel overkomen. Veel sterkte voor het zoveelste slachtoffer
Zwg (13-9-2022 om 21:12)
Sterkte voor het slachtoffer. En hoe het ook onstaan is, weer messentrekkerij!! Triest. Ruzie? Dat los je toch zo niet op?
Ik (13-9-2022 om 21:09)
Kun je dan helemaal niet meer op straat komen? Ik hoop dat zulke daders levenslang krijgen,en als het slachtoffer het niet overleeft de doodstraf. Het is gewoon scheer en inslag,alsof het normaal is. Ik wens het slachtoffer en familie sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren