Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
91 files van totaal 335 km

Gewonde bij steekpartij Middelburg, één arrestatie

Toegevoegd: 13-09-2022, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij winkelcentrum TREF aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één persoon aangehouden.


Het steekincident vond rond 20.00 uur plaats aan de zijde van de Binnengracht, vlakbij de ingang van het winkelcentrum. Eén persoon is met spoed per ambulance richting Arnemuiden gebracht. Daar is een rendez-vous afgesproken met het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. Hoe erg het slachtoffer er precies aan toe is, is nog niet duidelijk.

De politie laat weten dat één persoon is aangehouden als verdachte. Personalia zijn nog niet bekend. Bij de Pottenbakkerssingel is door de politie een plaats delict afgezet. Er is een onderzoek opgestart door onder andere de forensische opsporing. Meerdere personen zijn gehoord.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bange pietje (13-9-2022 om 20:58)
Verband die tiktok want de jeugd is getikt ervan. We zijn echt ziek land
Tinus Last (13-9-2022 om 20:38)
Ook persoon aangehouden bij het AZC naar aanleiding van deze steekpartij
Cookie-instellingen beheren