Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Gewonde bij steekpartij Middelburg, één arrestatie

Toegevoegd: 13-09-2022, 20.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij winkelcentrum TREF aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Er is één persoon aangehouden.


Het steekincident vond rond 20.00 uur plaats aan de zijde van de Binnengracht, vlakbij de ingang van het winkelcentrum. Eén persoon is met spoed per ambulance richting Arnemuiden gebracht. Daar is een rendez-vous afgesproken met het team van de traumahelikopter uit Rotterdam. Hoe erg het slachtoffer er precies aan toe is, is nog niet duidelijk.

De politie laat weten dat één persoon is aangehouden als verdachte. Personalia zijn nog niet bekend. Bij de Pottenbakkerssingel is door de politie een plaats delict afgezet. Er is een onderzoek opgestart door onder andere de forensische opsporing. Meerdere personen zijn gehoord.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hillybillyy (15-9-2022 om 13:17)
Tik tok verbranden? .. Beter heel die telefoon afschaffen..het is van de duivel .. En de duivel wil graag de controle grijpen Simple als dat (High Powers)
bram goeree (14-9-2022 om 14:25)
wanneer worden deze klootzakken want een andere naam heb ik hier nier voor een echt gestraft ,dus niet zo een flut stafje waar geen afschrikwekking vanuit gaat.je zal maar slachtoffer of nabestaande zijn. ik weet dat het niet mag en dat politie hun best doen ,maar zoals het nu gaat moeten we niet raar opkijken dat op een gegeven moment mensen het recht in eigen handen gaan nemen .en dat is het echt mis .rechters zorg ervoor dat het zover niet komt en straf veel zwaarder
motorrijder (14-9-2022 om 13:01)
@exportzeeuw is niet zo moeilijk te bedenken dat mensen naar AZC oid wijzen.. Er staat namelijk vermeld in het bericht op omroepzeeland, dat de verdachte (welke zelf ook verwondingen heeft) is aangehouden bij het AZC Middelburg https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/14960411/gewonden-bij-steekpartij-middelburg-verdachte-aangehouden
Jac (14-9-2022 om 12:57)
En weer 900 miljoen verdampt bij de politie zag ik net op tv.......... Geld is er dus blijkbaar wel maar wordt ingezet op politie "bobo" projecten die niet van de grond komen. Gewoon meer blauw op straat, maar blijkbaar is dat te simpel.
mar (14-9-2022 om 09:16)
Op openbare gebouwen bij toegangen camera's hangen en laat maar wat mensen die in de gaten houden. Daarbij stadswachten die routes lopen en laat ze af en toe maar eens preventief fouilleren. Wapen in bezit, minimaal nacht in de gevangenis.
Ria (14-9-2022 om 08:35)
Creëer een onbewoond eiland en drop ze daar allemaal zonder social media, zonder mobiel en scherpe voorwerpen 1x per week een dropping vanuit de lucht met noodzakelijke dingen zoals eten en kleding. Kunnen ze zichzelf ontdekken hoe te overleven Over en uit
Cookie-instellingen beheren