Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 396 km

Brandweer redt paard uit sloot in Serooskerke (W)

Toegevoegd: 14-09-2022, 14.13 uur
De brandweer probeerden uit alle macht het paard uit de sloot te trekken.
De brandweer probeerden uit alle macht het paard uit de sloot te trekken.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (W) - De brandweerlieden van Serooskerke en Middelburg hebben vanmiddag een paard uit de sloot gered in de polders van Serooskerke.


Het paard was omstreeks 12.20 uur in een sloot beland ter hoogte van de kruising van de Vollenhovenweg en de Zoetendaalseweg. Omdat het paard niet op eigen kracht de sloot uit kon komen, werd de brandweer opgeroepen. Ter plaatse hebben de brandweerlieden van Serooskerke geprobeerd het paard met behulp van touwen en slangen uit de sloot te trekken. Dit bleek echter niet te lukken.

Hierop is de hulpverleningsgroep van Middelburg ter plaatse gekomen. Deze heeft met behulp van een takel het paard uit de sloot getild. Het paard was erg vermoeid maar niet gewond.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johanna Stoutjesdijk (17-9-2022 om 09:49)
wat fijn voor dit lieve dier en ook voor de eigenaar bedankt .
Ik (15-9-2022 om 08:22)
Geweldig toch dat de brandweer altijd zo z,n best doet als er iemand of dier gered moet worden! Dikke applaus voor de brandweer.
René (14-9-2022 om 16:46)
klasse
Cookie-instellingen beheren