Weerbericht:
Vanochtend in het noorden lokaal glad. Verder buien, soms met natte sneeuw
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 320 km

Stille tocht voor slachtoffer steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 14-09-2022, 14.53 uur - Update: 15-09-2022, 15.11 uur
De stille tocht zal eindigen op het Bellamypark in Vlissingen
De stille tocht zal eindigen op het Bellamypark in Vlissingen
© Foto: Remi Mesu
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN -  Vanavond worden enkele straten in Vlissingen afgesloten omdat er een stille tocht wordt gehouden voor Rainée Laveist. Dat meldt de gemeente.


Rainée werd vorige week donderdag doodgestoken na een conflict op het Bellamypark. De politie hield later die avond een verdachte aan in Middelburg. Ter nagedachtenis aan Rainée is er een stille tocht georganiseerd.

De stille tocht start om 19.00 uur op de Van Hallstraat. Via het Frans van Putteplein, de Burgemeester van Woelderenlaan wordt er naar de Boulevard van Vlissingen gelopen. Vanaf de Boulevard wordt de route vervolgd via de Trompweg naar de Kenau Hasselaarstraat en dan via de Spuikomweg en de Spuistraat naar de eindbestemming, het Bellamypark. Verkeersregelaars zullen het verkeren omleiden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
zeeuw (15-9-2022 om 13:02)
zo lang er geen zwaardere straffen krijgen heeft een stille tocht geen zin over een jaar loopt dat beest anders kan ik er niet van maken weer buiten ze moeten oud of jong, eenzame opsluiting geen mobiel internet radio en tv helemaal niks een bak voer neer zetten en verder niks
Johan (14-9-2022 om 16:45)
De stille tocht moet nog gehouden worden en er wordt in Middelburg alweer iemand neergestoken. Het slachtoffer uit Middelburg leeft weliswaar nog, maar ik wil maar zeggen dat steekpartijen tegenwoordig zowat dagelijkse kost zijn. Waar komt het toch vandaan dat bepaalde mensen zo'n kort lontje hebben dat ze na wat onenigheid op straat meteen maar een wapen gebruiken? Ook zij moeten toch begrijpen dat de pakkans groot is en dat ze best een flinke straf zullen krijgen? Zo'n straf uitzitten is tenslotte niet echt leuk.
Moeder (14-9-2022 om 16:31)
Goed dat er een stille tocht is. Ik wens iedereen sterkte.
Cookie-instellingen beheren