Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 100 km

Woningen beschoten in Goes, Kapelle en Kruiningen

Toegevoegd: 14-09-2022, 15.10 uur
Woningen beschoten in Goes, Kapelle en Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - De politie doet onderzoek naar drie beschietingen van woningen in Goes, Kapelle en Kruiningen. De beschietingen vonden plaatse in de nacht van zaterdag op zondag. De politie is op zoek naar getuigen.


De woningen werden beschoten tussen 01.00 uur en 04.00 uur. De politie doet geen uitspraken over de exacte locaties van de woningen. De beschieting in Kapelle vond in de omgeving van het centrum plaats. In Goes betrof het een woning in de omgeving van Goes West. De woning die in Kruiningen beschoten werd, staat in de omgeving van het Dorpshuis.

 De politie gaat er vooralsnog vanuit dat de drie beschietingen verband houden met elkaar. Er is niemand gewond geraakt, wel ontstond er schade aan deuren en/of ramen. Getuigen kunnen zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (16-9-2022 om 00:56)
Wat er dan ook gebeurt, beschietingen, steken met messen, vechtpartijen, verwurgingen, aanranding, verkrachting, huiselijk geweld, of noem maar op wat: DIT HOORT IN ONS ZEELAND NIET THUIS !! Willen wij als bewoners van Zeeland dit buiten de deur houden, moeten we oppassen en moeten onze rechters (justitie) keihard zijn. Harder maar eerlijker dan de criminelen. Onlangs een steek-moord in Vlissingen, gepleegd door een snotneus van 16 jaar. Voorheen al meerdere veroordelingen waaronder ook een steek incident. Loopt vrij rond, met een enkelbandje !! Opsluiten dat stuk verdriet, voor vele jaren., maar niet de vrijheid geven om zich gewoon her en der te begeven. Dan draag je als rechter bij aan een veilige leefomgeving !
Rotterdammer (15-9-2022 om 17:06)
Zeg Willem, uitschot uit de randstad??? Weet niet onder welke steen jij leeft, maar dit is zeker niet alleen door mensen die uit een randstad komen!misschien niet alles over een kam scheren beetje kinderachtig is het niet willem
Willem (15-9-2022 om 12:20)
Tegenwoordig hangen haast overal cameras, moet toch iets op staan. Degene die wordt beschoten zal toch wel een vermoeden hebben. Zo maar uit het niets op verschillende woningen lijkt me vreemd. In de drugssfeer wordt veel geschoten, zien we dagelijks op TV. Zeeland wordt zoals ik hoorde een verzameling van uitschot wat uit de randstad komt, laat ze lekker teruggaan. Hier zit niemand op te wachten.
Johan (15-9-2022 om 09:12)
Steekpartijen en woningbeschietingen: Het leven in Zeeland begint steeds meer te lijken op een slechte Amerikaanse misdaadfilm.
Toet (15-9-2022 om 08:30)
Wild~west inmiddels
Cookie-instellingen beheren