Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Brandweer ingezet voor brand in jutbak bij Driewegen

Toegevoegd: 15-09-2022, 14.51 uur
Bij het blussen van de brand ontstond rookontwikkeling.
Bij het blussen van de brand ontstond rookontwikkeling.
© Foto: Brandweer Borssele
Door: Remi Mesu

DRIEWEGEN - De brandweer van Borssele heeft woensdag een oefening onderbroken om ter plaatse te gaan naar een buitenbrand bij Driewegen. Daar had een jutbak vlam gevat.


De vrijwilligers van de Borsselse brandweer waren rond 20.00 uur bezig met een oefenavond toen zij gealarmeerd werden voor een buitenbrand aan de Staartsedijk in Driewegen. Bij de dijk bleek een jutbak, waar strandjutters hun gevonden spullen in kunnen stoppen, vlam te hebben gevat.

Met behulp van een straal hoge druk konden de medewerkers van de brandweer het vuur onder controle krijgen. Door de bluswerkzaamheden ontstond er veel rook. Toen het vuur gedoofd was, konden de bluslieden weer terugkeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (15-9-2022 om 18:02)
Er lopen tegenwoordig heel wat pyromaantjes rond. Heel gevaarlijke, niet nadenkende mensen.
Cookie-instellingen beheren