Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 263 km

Persoon bekneld na eenzijdig ongeval

Toegevoegd: 15-09-2022, 16.51 uur
Persoon bekneld na eenzijdig ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - Een automobilist is donderdag naar het ziekenhuis gebracht na een eenzijdig ongeval bij IJzendijke. Volgens de politie zou de bestuurder onder invloed van alcohol zijn geweest.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 15.00 uur op de N61 bij IJzendijke. Een automobilist raakte daar van de weg en belandde in een naastgelegen sloot. Daarbij raakte de bestuurder van de auto bekneld.

Politie, brandweer en de ambulancedienst kwamen allemaal ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer. Daarnaast werd ook de traumahelikopter van de Mobiele Urgentiegroep (MUG) uit België opgeroepen. Uiteindelijk kon de weggebruiker uit de auto worden gehaald waarna die naar het ziekenhuis werd gebracht.

Daar aangekomen zou het slachtoffer volgens de politie aanspreekbaar zijn geweest. Uit een alcoholtest bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Een GGD-arts moest ter plaatse komen om bloed af te nemen zodat duidelijk werd hoeveel alcohol in het bloed van het slachtoffer zat.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Daan van Velzen (16-9-2022 om 09:40)
Tegenwoordig hoor je niks anders meer, allemaal alcohol,drugs, balonnen, geen rijbewijs dus onverzekerd, man man man waar gaan we naartoe?
ikke (16-9-2022 om 09:07)
alle kosten verhalen
Cookie-instellingen beheren