Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Fietser naar het ziekenhuis na aanrijding in Terneuzen

Toegevoegd: 16-09-2022, 14.50 uur
Fietser naar het ziekenhuis na aanrijding in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Een fietsster is vrijdag na een aanrijding in Terneuzen ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De weggebruiker werd in de Zeeuws-Vlaamse stad door een auto geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur bij de Buitenhaven in Terneuzen. Een automobilist botste daar tegen een fietsster. In eerste instantie leek het erop dat er sprake van ernstig letsel was. Daarom werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen om ter plaatse te komen.

Uiteindelijk bleek de ernst van de verwondingen mee te vallen waardoor de helikopter rechtsomkeert kon maken. Wel werd de fietsster ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kon na het afleggen van een verklaring de weg weer vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klaar (18-9-2022 om 12:56)
het komt erop neer , dat je als automobilist altijd moet anticiperen....... met groet
bram goeree (17-9-2022 om 23:22)
Darco dat het verwarrend is oke maar de haaietanden op de weg staan er niet voor niets dan moet iedereen zich daar aan houden .ook fietsers maar ook het overige verkeer .en automobilisten moeten eens meer besef krijgen dat de zwakkere weg gebruiker er meestal het slechts van af komt .dat heet anticiperen he
Darco (17-9-2022 om 17:56)
@Bram Goeree Het is op dat sluizencomplex soms wel en soms niet war betreft haaitanden, bij de ene oversteek wel en bij een andere weer niet, zeker dat fietspad langs de N252 tegenover busstation is link, wielrenners met blik op oneindig en snel naar huis als ze van DOW komen en ze hebben voorrang maar krijgen het niet altijd en dan is het boem.
bram goeree (16-9-2022 om 18:18)
heel veel automobilisten stoppen daar niet voor de overstekende fietsers terwijl er toch haaietanden op de weg staan .maar ja haast, haast he .en wanneer er wat van zegt krijg je al vlug een grote mond of een middelvinger .misschien duidelijker aangeven dat bij het oversteken fietser en voetgangers voorrang hebben.
Cookie-instellingen beheren