Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ambulances ingezet bij woningbrand Hoofdplaat

Toegevoegd: 17-09-2022, 17.39 uur - Update: 17-09-2022, 18.25 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - In een woning aan de Dorpsstraat in Hoofdplaat is aan het einde van de middag brand uitgebroken. Voor de bewoners zijn ambulances opgeroepen.


De brand ontstond volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) rond 17.10 uur in de schoorsteen. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand en is uitgerukt met twee blusvoertuigen en een hoogwerker.

De Veiligheidsregio laat weten dat rond 17.25 uur  twee ambulanceteams zijn opgeroepen om drie betrokkenen te onderzoeken. Deze betrokkenen hadden lichte verwondingen. Er is niemand meer in de woning aanwezig.
De brandhaard is geblust. Met behulp van de hoogwerker is de schoorsteenmantel gereinigd.

Omstreeks 18.10 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (18-9-2022 om 09:57)
Laat eerst je schoorsteen vegen voor het stookseizoen begint ,er kunnen nog resten inzitten van vogelnesten
Cookie-instellingen beheren